DISCO MÒBIL


Des de fa més de 30 anys que som la banda sonora de centenars d’esdeveniments. Ara ja amb la segona generació us oferim un tracte jove i proper.

Hem treballat amb tot tipus d’ambient, edats i estils, la nostre dilatada experiència es la nostre millor carta de presentació, si vols que la teva festa no sigui una festa més i sigui LA FESTA, no ho dubtis ja sigui una festa major, festa de barri, festa privada(aniversari, casament, festes col·legis...)

Disposem de varis equips de so que segur s’adapten a les vostres necessitats de 400w fins a 12000w i il·luminació espectacular que no us deixaran indiferents.

SONORITZACIÓ


Disposem d’equips de so i megafonia per donar veu al teu esdeveniment (micròfons professionals, altaveus, equalitzadors, taules de directes ...) per a qualsevol: fira, esdeveniment esportiu, sonorització de concerts...

KARAOKE


El nostre karaoke es ideal per a les festes mes divertides i inoblidables en companyia de les persones més especials per a tu.

Muntatge :Consta de 2 teles Samsung de 60”, projector amb pantalla, altaveus , llistat de cançons en diferents idiomes, micròfons professionals, reproductors i taula de mescles per el Dj professional.

CONTACTE


Pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari següent o si ho desitja trucant al Tel. 671 670 829 | 629 38 40 35